Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant potential and phenolic profile of blackberry anthocyanin extract followed by human gut microbiota fermentation
 
 
Titel: Antioxidant potential and phenolic profile of blackberry anthocyanin extract followed by human gut microbiota fermentation
Auteur: Gowd, Vemana
Bao, Tao
Chen, Wei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 120 (2019) nr. C pagina's 523-533
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland