Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Effect of grape seed extract on heat resistance of Clostridium perfringens vegetative cells in sous vide processed ground beef
 
 
Titel: Effect of grape seed extract on heat resistance of Clostridium perfringens vegetative cells in sous vide processed ground beef
Auteur: Cosansu, Serap
Juneja, Vijay K.
Osoria, Marangeli
Mukhopadhyay, Sudarsan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 120 (2019) nr. C pagina's 33-37
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland