Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Double emulsions with olive leaves extract as fat replacers in meat systems with high oxidative stability
 
 
Titel: Double emulsions with olive leaves extract as fat replacers in meat systems with high oxidative stability
Auteur: Robert, Paz
Zamorano, Marcela
González, Estefanía
Silva-Weiss, Andrea
Cofrades, Susana
Giménez, Begoña
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 120 (2019) nr. C pagina's 904-912
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland