Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Controlled fermentation of rapeseed presscake by Rhizopus, and its effect on some components with relevance to human nutrition
 
 
Titel: Controlled fermentation of rapeseed presscake by Rhizopus, and its effect on some components with relevance to human nutrition
Auteur: Lücke, Friedrich-Karl
Fritz, Viktoria
Tannhäuser, Kathrin
Arya, Amrita
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 120 (2019) nr. C pagina's 726-732
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland