Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of protein composition and digestibility of Ceratonia siliqua L. and Prosopis spp. seed germ flour
 
 
Titel: Comparative analysis of protein composition and digestibility of Ceratonia siliqua L. and Prosopis spp. seed germ flour
Auteur: Mamone, Gianfranco
Sciammaro, Leonardo
De Caro, Salvatore
Di Stasio, Luigia
Siano, Francesco
Picariello, Gianluca
Puppo, Maria Cecilia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 120 (2019) nr. C pagina's 188-195
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland