Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Slow starch digestion in the rice cooked with adzuki bean: Contribution of procyanidins and the oxidation products
 
 
Titel: Slow starch digestion in the rice cooked with adzuki bean: Contribution of procyanidins and the oxidation products
Auteur: Takahama, Umeo
Hirota, Sachiko
Yanase, Emiko
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 119 (2019) nr. C pagina's 187-195
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland