Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Sensory and chemical profile of a phenolic extract from olive mill waste waters in plant-base food with varied macro-composition
 
 
Titel: Sensory and chemical profile of a phenolic extract from olive mill waste waters in plant-base food with varied macro-composition
Auteur: De Toffoli, A.
Monteleone, E.
Bucalossi, G.
Veneziani, G.
Fia, G.
Servili, M.
Zanoni, B.
Pagliarini, E.
Gallina Toschi, T.
Dinnella, C.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 119 (2019) nr. C pagina's 236-243
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland