Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Metabolomic approach to study the impact of flour type and fermentation process on volatile profile of bakery products
 
 
Titel: Metabolomic approach to study the impact of flour type and fermentation process on volatile profile of bakery products
Auteur: Saa, Danielle Laure Taneyo
Nissen, Lorenzo
Gianotti, Andrea
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 119 (2019) nr. C pagina's 510-516
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland