Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Impact of turning, pod storage and fermentation time on microbial ecology and volatile composition of cocoa beans
 
 
Titel: Impact of turning, pod storage and fermentation time on microbial ecology and volatile composition of cocoa beans
Auteur: Hamdouche, Yasmine
Meile, Jean Christophe
Lebrun, Marc
Guehi, Tagro
Boulanger, Renaud
Teyssier, Corinne
Montet, Didier
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 119 (2019) nr. C pagina's 477-491
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland