Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Impact of cooking and fermentation by lactic acid bacteria on phenolic profile of quinoa and buckwheat seeds
 
 
Titel: Impact of cooking and fermentation by lactic acid bacteria on phenolic profile of quinoa and buckwheat seeds
Auteur: Rocchetti, Gabriele
Miragoli, Francesco
Zacconi, Carla
Lucini, Luigi
Rebecchi, Annalisa
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 119 (2019) nr. C pagina's 886-894
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland