Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Fat reduction and whey protein concentrate addition alter the concentration of volatile compounds during Prato cheese ripening
 
 
Titel: Fat reduction and whey protein concentrate addition alter the concentration of volatile compounds during Prato cheese ripening
Auteur: Domingos, LĂ­gia Dozena
Souza, Hugo Antonio Lima de
Mariutti, Lilian Regina Barros
Benassi, Marta de Toledo
Bragagnolo, Neura
Viotto, Walkiria Hanada
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 119 (2019) nr. C pagina's 793-804
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland