Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Evolution of volatile compounds treated with selected non-Saccharomyces extracellular extract during Pinot noir winemaking in monsoon climate
 
 
Titel: Evolution of volatile compounds treated with selected non-Saccharomyces extracellular extract during Pinot noir winemaking in monsoon climate
Auteur: Kong, Cai-lin
Li, Ai-hua
Jin, Guo-Jie
Zhu, Xiao-lin
Tao, Yong-sheng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 119 (2019) nr. C pagina's 177-186
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland