Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifying properties of glycation or glycation-heat modified egg white protein
 
 
Titel: Emulsifying properties of glycation or glycation-heat modified egg white protein
Auteur: Wang, Chenying
Li, Junhua
Li, Xin
Chang, Cuihua
Zhang, Mengqi
Gu, Luping
Su, Yujie
Yang, Yanjun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 119 (2019) nr. C pagina's 227-235
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland