Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Effect of additives on thermal, rheological and tribological properties of 3D printed dark chocolate
 
 
Titel: Effect of additives on thermal, rheological and tribological properties of 3D printed dark chocolate
Auteur: Mantihal, Sylvester
Prakash, Sangeeta
Godoi, Fernanda Condi
Bhandari, Bhesh
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 119 (2019) nr. C pagina's 161-169
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland