Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Detecting volatile compounds in food by open-path Fourier-transform infrared spectroscopy
 
 
Titel: Detecting volatile compounds in food by open-path Fourier-transform infrared spectroscopy
Auteur: Jiao, Leizi
Guo, Yuming
Chen, Jia
Zhao, Xiande
Dong, Daming
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 119 (2019) nr. C pagina's 968-973
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland