Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Comparing different dehydration methods on protein quality of krill (Euphausia Pacifica)
 
 
Titel: Comparing different dehydration methods on protein quality of krill (Euphausia Pacifica)
Auteur: Landymore, Corrie
Durance, Timothy D.
Singh, Anika
Singh, Anubhav Pratap
Kitts, David D.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 119 (2019) nr. C pagina's 276-282
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland