Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Augmented Flavours: Modulation of Flavour Experiences Through Electric Taste Augmentation
 
 
Titel: Augmented Flavours: Modulation of Flavour Experiences Through Electric Taste Augmentation
Auteur: Ranasinghe, Nimesha
Tolley, David
Nguyen, Thi Ngoc Tram
Yan, Liangkun
Chew, Barry
Do, Ellen Yi-Luen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 117 (2019) nr. C pagina's 60-68
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland