Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Influence of wine composition on consumer perception and acceptance of Brettanomyces metabolites using temporal check-all-that-apply methodology
 
 
Titel: Influence of wine composition on consumer perception and acceptance of Brettanomyces metabolites using temporal check-all-that-apply methodology
Auteur: Schumaker, Megan R.
Diako, Charles
Castura, John C.
Edwards, Charles G.
Ross, Carolyn F.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 963-972
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring