Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Influence of high-pressure processing at different temperatures on free amino acid and volatile compound profiles of dry-cured ham
 
 
Titel: Influence of high-pressure processing at different temperatures on free amino acid and volatile compound profiles of dry-cured ham
Auteur: Pérez-Santaescolástica, C.
Carballo, J.
Fulladosa, E.
Munekata, P.E.S.
Bastianello Campagnol, P.C.
Gómez, B.
Lorenzo, J.M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 49-56
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland