Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Ethnicity, gender and physiological parameters: Their effect on in vivo flavour release and perception during chewing gum consumption
 
 
Titel: Ethnicity, gender and physiological parameters: Their effect on in vivo flavour release and perception during chewing gum consumption
Auteur: Pedrotti, M.
Spaccasassi, A.
Biasioli, F.
Fogliano, V.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 57-70
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland