Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Crystallizable W/O/W double emulsions made with milk fat: Formulation, stability and release properties
 
 
Titel: Crystallizable W/O/W double emulsions made with milk fat: Formulation, stability and release properties
Auteur: Herzi, Sameh
Essafi, Wafa
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 145-156
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring