Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Concentration dependent rate constants of sodium substitute functionalities during wheat dough development
 
 
Titel: Concentration dependent rate constants of sodium substitute functionalities during wheat dough development
Auteur: Jekle, Mario
Necula, Andreea
Jekle, Margit
Becker, Thomas
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 346-353
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland