Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of high pressure treatment with conventional red wine aging processes: impact on phenolic composition
 
 
Titel: Comparison of high pressure treatment with conventional red wine aging processes: impact on phenolic composition
Auteur: Santos, Mickael C.
Nunes, Cláudia
Ferreira, Andreia S.
Jourdes, Michael
Teissedre, Pierre-Louis
Rodrigues, Ana
Amado, Osvaldo
Saraiva, Jorge A.
Coimbra, Manuel A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 223-231
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland