Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 135 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Stability, sensory attributes and acceptance of panettones elaborated with Lactobacillus fermentum IAL 4541 and Wickerhamomyces anomallus IAL 4533
 
 
Titel: Stability, sensory attributes and acceptance of panettones elaborated with Lactobacillus fermentum IAL 4541 and Wickerhamomyces anomallus IAL 4533
Auteur: Facco Stefanello, Raquel
Nabeshima, Elizabeth Harumi
de Oliveira Garcia, Aline
Heck, Rosane Teresinha
Valle Garcia, Marcelo
Martins Fries, Leadir Lucy
Venturini Copetti, Marina
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 973-984
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 135 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland