Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Modeling the rheological properties of currant paste as a function of plasticizers concentration, storage temperature and time and process temperature
 
 
Titel: Modeling the rheological properties of currant paste as a function of plasticizers concentration, storage temperature and time and process temperature
Auteur: Nikolidaki, Eirini K.
Mandala, Ioanna
Zogzas, Nikolaos P.
Karathanos, Vaios T.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 1357-1365
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland