Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Measuring the effects of in vitro mastication on bolus granulometry of shredded meat: A proposal for a new methodological procedure
 
 
Titel: Measuring the effects of in vitro mastication on bolus granulometry of shredded meat: A proposal for a new methodological procedure
Auteur: Duconseille, Anne
François, Olivier
Bruno, Pereira
Céline, Lambert
Marie-Agnès, Peyron
Martine, Hennequin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 1266-1273
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland