Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Antifungal activity of yeasts and lactic acid bacteria isolated from cocoa bean fermentations
 
 
Titel: Antifungal activity of yeasts and lactic acid bacteria isolated from cocoa bean fermentations
Auteur: Ruggirello, Marianna
Nucera, Daniele
Cannoni, Marcella
Peraino, Andrea
Rosso, Franco
Fontana, Mauro
Cocolin, Luca
Dolci, Paola
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's 519-525
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland