Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 70 gevonden artikelen
 
 
  The impact of gas mixtures of Argon and Nitrous oxide (N2O) on quality parameters of sardine (Sardina pilchardus) fillets during refrigerated storage
 
 
Titel: The impact of gas mixtures of Argon and Nitrous oxide (N2O) on quality parameters of sardine (Sardina pilchardus) fillets during refrigerated storage
Auteur: De Aguiar Saldanha Pinheiro, Ana Cristina
Urbinati, Eleonora
Tappi, Silvia
Picone, Gianfranco
Patrignani, Francesca
Lanciotti, Rosalba
Romani, Santina
Rocculi, Pietro
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's 268-275
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland