Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Monitoring molecular composition and digestibility of ripened bresaola through a combined foodomics approach
 
 
Titel: Monitoring molecular composition and digestibility of ripened bresaola through a combined foodomics approach
Auteur: Picone, Gianfranco
De Noni, Ivano
Ferranti, Pasquale
Nicolai, Maria Adalgisa
Alamprese, Cristina
Trimigno, Alessia
Brodkorb, Andre
Portmann, Reto
Pihlanto, Anne
El, Sedef Nehir
Capozzi, Francesco
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's 360-368
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland