Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Fresh and grilled eel volatile fingerprinting by e-Nose, GC-O, GC–MS and GC × GC-QTOF combined with purge and trap and solvent-assisted flavor evaporation
 
 
Titel: Fresh and grilled eel volatile fingerprinting by e-Nose, GC-O, GC–MS and GC × GC-QTOF combined with purge and trap and solvent-assisted flavor evaporation
Auteur: Huang, Xu-Hui
Zheng, Xu
Chen, Zeng-Hui
Zhang, Yu-Ying
Du, Ming
Dong, Xiu-Ping
Qin, Lei
Zhu, Bei-Wei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's 32-43
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland