Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Effect of finishing diet and duration on the sensory quality and volatile profile of lamb meat
 
 
Titel: Effect of finishing diet and duration on the sensory quality and volatile profile of lamb meat
Auteur: Gkarane, Vasiliki
Brunton, Nigel P.
Allen, Paul
Gravador, Rufielyn S.
Claffey, Noel A.
Diskin, Michael G.
Fahey, Alan G.
Farmer, Linda J.
Moloney, Aidan P.
Alcalde, Maria J.
Murphy, Patrick
Monahan, Frank J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's 54-64
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland