Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Cocoa hulls polyphenols stabilized by microencapsulation as functional ingredient for bakery applications
 
 
Titel: Cocoa hulls polyphenols stabilized by microencapsulation as functional ingredient for bakery applications
Auteur: Papillo, Valentina A.
Locatelli, Monica
Travaglia, Fabiano
Bordiga, Matteo
Garino, Cristiano
Coïsson, Jean Daniel
Arlorio, Marco
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's 511-518
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland