Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Influence of pitanga leaf extracts on lipid and protein oxidation of pork burger during shelf-life
 
 
Titel: Influence of pitanga leaf extracts on lipid and protein oxidation of pork burger during shelf-life
Auteur: Lorenzo, Jose M.
Vargas, Flávia Carolina
Strozzi, Isabella
Pateiro, Mirian
Furtado, Marianna M.
Sant'Ana, Anderson S.
Rocchetti, Gabriele
Barba, Francisco J.
Dominguez, Ruben
Lucini, Luigi
do Amaral Sobral, Paulo José
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's 47-54
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland