Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Crystallization behavior of emulsified fats influences shear-induced partial coalescence
 
 
Titel: Crystallization behavior of emulsified fats influences shear-induced partial coalescence
Auteur: Moens, Kim
Tavernier, Iris
Dewettinck, Koen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 113 (2018) nr. C pagina's 362-370
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland