Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Relationship between astringency and phenolic composition of commercial Uruguayan Tannat wines: Application of boosted regression trees
 
 
Titel: Relationship between astringency and phenolic composition of commercial Uruguayan Tannat wines: Application of boosted regression trees
Auteur: Vidal, Leticia
Antúnez, Lucía
Rodríguez-Haralambides, Alejandra
Giménez, Ana
Medina, Karina
Boido, Eduardo
Ares, Gastón
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 112 (2018) nr. C pagina's 25-37
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland