Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Essential oil based nanoemulsions to improve the microbial quality of minimally processed fruits and vegetables: A review
 
 
Titel: Essential oil based nanoemulsions to improve the microbial quality of minimally processed fruits and vegetables: A review
Auteur: Prakash, Anand
Baskaran, Revathy
Paramasivam, Nithyanand
Vadivel, Vellingiri
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 111 (2018) nr. C pagina's 509-523
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland