Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of bacterial diversity and biogenic amines content during the fermentation processing of stinky tofu
 
 
Titel: Analysis of bacterial diversity and biogenic amines content during the fermentation processing of stinky tofu
Auteur: Gu, Jingsi
Liu, Tongjie
Hou, Juan
Pan, Lilong
Sadiq, Faizan A.
Yuan, Lei
Yang, Huanyi
He, Guoqing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 111 (2018) nr. C pagina's 689-698
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland