Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Creation of internal structure of mashed potato construct by 3D printing and its textural properties
 
 
Titel: Creation of internal structure of mashed potato construct by 3D printing and its textural properties
Auteur: Liu, Zhenbin
Bhandari, Bhesh
Prakash, Sangeeta
Zhang, Min
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 111 (2018) nr. C pagina's 534-543
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland