Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 68 gevonden artikelen
 
 
  The paradoxical effect of extra-virgin olive oil on oxidative phenomena during in vitro co-digestion with meat
 
 
Titel: The paradoxical effect of extra-virgin olive oil on oxidative phenomena during in vitro co-digestion with meat
Auteur: Martini, Serena
Cavalchi, Martina
Conte, Angela
Tagliazucchi, Davide
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 109 (2018) nr. C pagina's 82-90
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland