Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing emulsification and antioxidant ability of egg albumin by moderately acid hydrolysis: Modulating an emulsion-based system for mulberry seed oil
 
 
Titel: Enhancing emulsification and antioxidant ability of egg albumin by moderately acid hydrolysis: Modulating an emulsion-based system for mulberry seed oil
Auteur: Chang, Jing
Kang, Xu
Yuan, Jiang-lan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 109 (2018) nr. C pagina's 334-342
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland