Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high intensity ultrasound on structure and foaming properties of pea protein isolate
 
 
Titel: Effect of high intensity ultrasound on structure and foaming properties of pea protein isolate
Auteur: Xiong, Ting
Xiong, Wenfei
Ge, Mengting
Xia, Junhao
Li, Bin
Chen, Yijie
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 109 (2018) nr. C pagina's 260-267
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland