Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of volatile and non-volatile metabolites in rice wine fermented by Koji inoculated with Saccharomycopsis fibuligera and Aspergillus oryzae
 
 
Titel: Comparison of volatile and non-volatile metabolites in rice wine fermented by Koji inoculated with Saccharomycopsis fibuligera and Aspergillus oryzae
Auteur: Son, Eun Yeong
Lee, Sang Mi
Kim, Minjoo
Seo, Jeong-Ah
Kim, Young-Suk
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 109 (2018) nr. C pagina's 596-605
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland