Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Chemo-sensory approach for the identification of chemical compounds driving green character in red wines
 
 
Titel: Chemo-sensory approach for the identification of chemical compounds driving green character in red wines
Auteur: Sáenz-Navajas, María-Pilar
Arias, Ignacio
Ferrero-del-Teso, Sara
Fernández-Zurbano, Purificación
Escudero, Ana
Ferreira, Vicente
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 109 (2018) nr. C pagina's 138-148
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland