Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of virgin walnut oils and their residual cakes produced from different varieties
 
 
Titel: Characterization of virgin walnut oils and their residual cakes produced from different varieties
Auteur: Ojeda-Amador, Rosa M.
Salvador, María Desamparados
Gómez-Alonso, Sergio
Fregapane, Giuseppe
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 108 (2018) nr. C pagina's 396-404
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland