Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Physical and chemical stability of anthocyanin-rich black carrot extract-loaded liposomes during storage
 
 
Titel: Physical and chemical stability of anthocyanin-rich black carrot extract-loaded liposomes during storage
Auteur: Guldiken, Burcu
Gibis, Monika
Boyacioglu, Dilek
Capanoglu, Esra
Weiss, Jochen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 108 (2018) nr. C pagina's 491-497
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland