Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Multi-scale structural changes of starch and proteins during pea flour extrusion
 
 
Titel: Multi-scale structural changes of starch and proteins during pea flour extrusion
Auteur: Kristiawan, M.
Micard, V.
Maladira, P.
Alchamieh, C.
Maigret, J.-E.
Réguerre, A.-L.
Emin, M.A.
Della Valle, G.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 108 (2018) nr. C pagina's 203-215
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland