Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Effect of dietary polyphenols on the in vitro starch digestibility of pigmented maize varieties under cooking conditions
 
 
Titel: Effect of dietary polyphenols on the in vitro starch digestibility of pigmented maize varieties under cooking conditions
Auteur: Rocchetti, Gabriele
Giuberti, Gianluca
Gallo, Antonio
Bernardi, Jamila
Marocco, Adriano
Lucini, Luigi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 108 (2018) nr. C pagina's 183-191
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland