Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study on the composition of free amino acids and derivatives in the two botanical origins of an edible Chinese herb “Xiebai”, i.e., Allium chinense G. Don and Allium macrostemon Bunge species
 
 
Titel: Comparative study on the composition of free amino acids and derivatives in the two botanical origins of an edible Chinese herb “Xiebai”, i.e., Allium chinense G. Don and Allium macrostemon Bunge species
Auteur: He, Quan
Huang, Shaohui
Wu, Yuehong
Zhang, Wenqi
Wang, Fanchao
Cao, Jiawei
Sheng, Qing
Liang, Zongsuo
Liu, Lili
Ou, Wen-Bin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's 446-457
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland