Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of taste and aroma compounds in Tianyou, a traditional fermented wheat flour condiment
 
 
Titel: Characterization of taste and aroma compounds in Tianyou, a traditional fermented wheat flour condiment
Auteur: Gao, Xianli
Zhang, Junke
Regenstein, Joe M.
Yin, Yiyun
Zhou, Cunshan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's 156-163
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland