Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 123 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Volatile molecular markers of VOO Thermo-oxidation: Effect of heating processes, macronutrients composition, and olive ripeness on the new emitted aldehydic compounds
 
 
Titel: Volatile molecular markers of VOO Thermo-oxidation: Effect of heating processes, macronutrients composition, and olive ripeness on the new emitted aldehydic compounds
Auteur: Oueslati, Imen
Manaï, Hédia
Madrigal-Martínez, Mónica
Martínez-Cañas, Manuel A.
Sánchez-Casas, Jacinto
Zarrouk, Mokhtar
Flamini, Guido
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's 654-665
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 123 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland